Over dit blog

Met een brede interesse heb je al snel over veel dingen een mening, en denk je over veel dingen na. Daar heb ik last van, of heb ik geluk mee, afhankelijk van hoe je het bekijkt. In elk geval deel in dit blog mijn gedachten, mijn mening of nog weer wat anders. Dat kan te maken hebben met online marketing, politieke zaken, of verdere zin en onzin. Van alles dus. Waar jij weer alles van mag vinden, wat ik ook graag van je hoor.

Over mij: 

In het dagelijks leven ben ik Online Marketeer bij NRC, waar ik probeer te zorgen voor een flinke stroom nieuwe abonnementen via de online kanalen. Verder experimenteer ik nog wat met diverse eigen websites. Daarnaast vind ik het leuk om me af en toe met politieke zaken te bemoeien bij de Jonge Democraten of D’66.

Meer weten over mij? Je kan me volgen op Twitter, mijn LinkedIn bezoeken, of gewoon een mailtje sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *